سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
نزد نیکوترین گمانم به تو باش ای گرامی ترین گرامیان! و مرا با عصمت تأیید فرما و زبانم را به حکمت بگشای . [امام زین العابدین علیه السلام ـ در دعای استغفار ـ]
 
امروز: پنج شنبه 103 اردیبهشت 6

 

 

چرا آیین «سورِ سوره های قرآن»؟

اسماعیل آل احمد

مدیر موسسه رخسار قرآن

مثل هر سال - از سال 1386 - امسال با دوستان دلسوز همیشه، دور هم گردآمدیم تا در آستانه بهار ـ فصل یادآور رستاخیز ـ برای «آیین سورِ سوره های قرآن»، برنامه ریزی کنیم. این آیین، چهارمین است. تصمیم بر آن شد تا در بیست و پنجم اسفند ماه 93 از فرزانگان قرآنی این سامان، دعوت کنیم که لحظاتی ما را همچون خود؛ فارغ از همه غفلت ها و زنگارها، زیر باران شرابِ طهور وحی به امید سماع معنوی از قرآن گفتن و شنیدن ـ پای کوبانه و دست افشانانه ـ بار دهند . برنامه ها بسته شد و هر کسی گوشه ای از این کار را بی هیچ مزد و منّتی بر عهده همت خویش گرفت. لطفی که از جانب قرآن در این دو سال سایه گستر برنامه سور سوره های قرآن شده است همزمانی آن با ایامی است که از نام بانوی آب و آینه؛ حضرت مادر؛ حضرت فاطمه ـ سلام خدا بر او ـ متبرّک شده است. چه از این بهتر که موسسه رخسار قرآن، آیینی دارد که نور علی نور است؛ هم قرآن هم عترت؛ «انی تارک فیکم الثقلین». ادامه مطلب...

 نوشته شده توسط موسسه رخسار قرآن در دوشنبه 93/12/25 و ساعت 11:42 صبح | نظرات دیگران()

موسسه رخسار قرآن به لطف صاحب قرآن، چهارمین آیین سورِ سوره های قرآن را با یاری خوبان قرآنی این سامان برگزارمی کند. در این آیین از دو کتاب نقد دل و اشرف الدین گیلانی، رونمایی خواهد شد. افتخار گوش جان سپردن به درافشانی های  استادان ارجمند ملاصالحی؛ فیضی؛ والی؛ عبهری؛ میرخانی و شما میهمانان عزیز از آن نعمتهایی است که از عهده شکرش بدر نخواهیم آمد. آیین را در فرهنگسرای هنر ـ بلوار سید جمال الدین اسدآبادی شهرستان نظرآباد ـ در روز دوشنبه 25 اسفنذ 93 ساعت 15:30 به سور می نشینیم..   
 نوشته شده توسط موسسه رخسار قرآن در یکشنبه 93/12/24 و ساعت 7:18 صبح | نظرات دیگران()

 

 

سنت فراموش شده «کرت امام حسین علیه السلام» را احیا کنید

در اواخر مهر 1390 به ابتکار «موسسه رخسار قرآن»، نامه سرگشاده زیر خطاب به امامان جمعه و روسای شوراهای فرهنگ عمومی شهرستان های ساوجبلاغ و نظرآباد مبنی بر پیشنهاد احیای سنت فراموش شده «کرت امام حسین و حضرت ابوالفضل علیهما السلام» تنظیم گردید. تاکنون این نامه را 26 فعال مذهبی و فرهنگی امضا کرده اند. علاقه مندان می توانند از طریق بخش نظرات این وبلاگ، آن را امضا کنند.

* * * * *

باسمه تعالی

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای ناطقی امام جمعه محترم و ریاست شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوجبلاغ

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای وثوقی امام جمعه محترم و ریاست شورای فرهنگ عمومی شهرستان نظرآباد

سلام علیکم

امضاء کنندگان این نامه با آگاهی از میزان عشق و ارادت شما به حضرت خون خدا ـ سید شهیدان ـ و پرچمدار وفاداری - سقای تشنگان - از آن مقام ارجمند تقاضا داریم از همه ظرفیت‌های شورای تحت مدیریت خویش برای احیای آیین نازنین «کرت امام حسین و حضرت ابوالفضل علیهما السلام» بین مردم این شهرستان‌های محب اهل بیت ـ علیهم السلام ـ نهایت استفاده را ببرید.

«کرت» قطعه زمینی است که زارعان، کناره های آن را بلند کرده در میان آن زراعت می‌کنند. در گذشته‌ها رسم بوده که کشاورزان علاقه‌مند به فرهنگ عاشورا، زمین‌های کشاورزی خود را کرت‌بندی ـ قسمت بندی -می‌کردند و یک کرت ـ قطعه ـ را به نام امام حسین یا حضرت ابوالفضل ـ علیهما السلام ـ می‌کاشتند و پس از برداشت محصول، عواید آن را صرف مراسم سوگواری حسینی در محله یا شهر خود می‌کردند. از چنین رسمی در شهر قم، گزارش‌هایی در برخی منابع مردم شناختی و فرهنگ عامه وجود دارد. اصطلاح «کرت بندی» در همه کشور رایج است (دایره المعارف تشیع، جلد چهاردهم، مدخل کرت امام حسین علیه السلام، نوشته حسین عسگری).

از آنجا که هر دو ظرفیت «کشاورزی» و «محبت به اهل بیت علیهم السلام» در این دو شهرستان فرهنگی وجود دارد، بسیار بجا و مناسب است که در آستانه ایام محرم، زمینه‌های لازم برای ترویج این آیین نازنین در این دو شهرستان فراهم شود به ویژه که این دو شهرستان، قطب کشاورزی استان البرز هستند. استفاده از توان تبلیغی سلسله جلیله روحانیت در ایام تبلیغی محرم، به احیای این «سنت فراموش شده» کمک شایانی خواهد کرد.

والله ولی التوفیق. جمعی از فعالان مذهبی و فرهنگی ساوجبلاغ و نظرآباد. مهر 1390.

دکتر حکمت الله ملاصالحی (استاد دانشگاه تهران و عضو بنیاد حکمت اسلامی صدرا)، اسماعیل آل احمد (روحانی و مدیر موسسه رخسار قرآن)، محمدحسن حجتی متخلص به پریشان (شاعر و نویسنده)، مهراب حیدری (مسئول انجمن ادبی شهرستان ساوجبلاغ)، حسن صیاد (دانشجوی کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی و فعال فرهنگی سایبری)، زهرا آزادرنجبر (فرهنگی و دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت)، سیروس علوی نیا (دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ تشیع)، حسین عسگری (نویسنده وبلاگ ساوجبلاغ پژوهی)، علی جبارزاده (روحانی و کارشناس ارشد مهدویت)، داوود غلامی (کارشناس ارشد طراحی شهری از دانشگاه تهران)، ابوطالب باقری (مسئول کانون بسیج هنرمندان ساوجبلاغ)، سید مهدی هاشمی (مسئول روابط عمومی سپاه ساوجبلاغ)، محمد عباسی (کارشناس معارف اسلامی و دبیر قرآن)، محمدرضا ملک پور متخلص به ناظر شرفخانه ای (شاعر و نویسنده)، حسین محمدعلی پور (دانش آموخته حوزه علمیه امام جعفر صادق علیه السلام هشتگرد)، مصطفی رشیدی (طلبه حوزه علمیه امام جعفر صادق علیه السلام هشتگرد)، محمود نجفی (کارشناس ارشد فلسفه و کلام اسلامی و مدرس دانشگاه)، دکتر رضا مسکنی (پزشک)، سرهنگ پاسدار مجید ناصردهقان (مسئول قسمت فرهنگی و اجتماعی سپاه ساوجبلاغ)، ابوطالب پیشگاه پور (فرهنگی و کارشناس هنر و باستان شناسی)، دکتر محمد مشتاقی (روان شناس بالینی مقیم شهر هامبورگ آلمان)، علیرضا نقدی (کارشناس مدیریت)، ابراهیم رضازاده (فرهنگی و کارشناس ارشد زبان و ادبیات عربی)، نصیر علیزاده (ذاکر اهل بیت و مسئول هیئت مذهبی باب الحوائج نظرآباد)، مجید اکبری (عضو کمیسیون فرهنگی بخش چهارباغ ساوجبلاغ)، مجتبی تقوایی (دانشجوی فناوری اطلاعات).


 نوشته شده توسط موسسه رخسار قرآن در شنبه 90/7/30 و ساعت 5:39 عصر | نظرات دیگران()

 

افتتاح کتابخانه الکترونیکی و جشن رونمایی از کتاب صداقت ساقی

شش خرداد 1390، ساعت 18 در موسسه رخسار قرآن شهرستان نظرآباد دو اتفاق مهم افتاد. هم کتابخانه دیجیتالی موسسه افتتاح شد و هم کتاب «صداقت ساقی» رونمایی شد. مراسم موسسه باز هم مثل برنامه های قبلی، غیر منتظره بود. حضور جوانان، حرف اول را می زد. بیشتر جوانان دعوت شده، آمده بودند. از خیل مسوولان هم درصد بیشتری آمده بودند. اعضای شورای اسلامی شهر نظرآباد و شهردار و رییس اداره تبلیغات اسلامی و رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگی ولی فقیه در سپاه نظرآباد از جمله آن مسوولان بودند. مهمانان دیگری هم چون پدر شهید شهری و یکی از بستگان شهید علی محجوب هم افتخار آمدن داده بودند. برخی موسسات قرآنی هم شرف حضور داشتند.

  ادامه مطلب...

 نوشته شده توسط موسسه رخسار قرآن در جمعه 90/3/27 و ساعت 11:32 عصر | نظرات دیگران()

 

 کتاب «صداقت ساقی: زندگی نامه دانشمندان حوزوی شهرستان نظرآباد» در بهار 1390 منتشر شد.

خاطراتی از صداقت ساقی
حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل آل‌احمد

اشاره: کتاب «صداقت ساقی: زندگی نامه دانشمندان حوزوی شهرستان نظرآباد» در بهار 1390 منتشر شد. این کتاب دومین اثر حجت الاسلام والمسلمین آقای اسماعیل آل‌احمد در 176 صفحه است که با حمایت اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز و موسسه رخسار قرآن شهرستان نظرآباد در قطع رقعی چاپ شده است. بخش اول این کتاب، شهرستان نظرآباد را از ابعاد مختلف معرفی می‌کند. در بخش دوم از علمای قدیم نظرآباد سخن رفته است. در بخش سوم به نقل زندگی چهار شهید روحانی شهرستان پرداخته شده است. پیوست‌های کتاب هم مجموعه‌ای دیدنی از تصاویر مربوط به بخش‌های پیش گفته کتاب را دربر دارد. در یادداشت زیر، آقای آل احمد روند نگارش کتاب «صداقت ساقی» را مرور کرده است. تولد این کتاب خواندنی را به نویسنده کوشای آن تبریک عرض می کنیم.

متن یادداشت اسماعیل آل احمد

 نوشته شده توسط در دوشنبه 90/3/23 و ساعت 7:26 عصر | نظرات دیگران()

 

بوی بهشت در برخی شهرستان های استان البرز!

وبلاگ ساوجبلاغ پژوهی: در اسفند 1389 یادواره شهدای روحانی استان البرز، در شهر کرج برگزدر اسفند 1389 یادواره شهدای روحانی استان البرز، در شهر کرج برگزار شد. ار شد. در همان یادواره، کتابی 184 صفحه ای با عنوان «بوی بهشت» توزیع گردید که در آن شهدای روحانی چهار شهرستان ساوجبلاغ، طالقان، کرج و نظرآباد معرفی شده است. براساس اطلاعات مندرج در شناسنامه کتاب، «حجت الاسلام حمیدرضا ولی زاده، محمد معارف وند، سید شهاب الدین فخرحسینی و منیژه کشاورز» مولفان کتاب پیش گفته هستند. یادداشت زیر را حجت الاسلام آقای اسماعیل آل احمد - از فعالان فرهنگی شهرستان های ساوجبلاغ و نظرآباد- نوشته و آن را در اختیار وبلاگ ساوجبلاغ پژوهی قرار داده است. یادآوری می شود که کتاب خواندنی «صداقت ساقی» ایشان - که درباره زندگی نامه دانشمندان حوزوی شهرستان نظرآباد است - آخرین مراحل چاپ را می گذراند. متن یادداشت انتقادی آقای آل احمد را در ادامه مطلب بخوانید.

* * * * *

متن یادداشت اسماعیل آل احمد

 نوشته شده توسط در دوشنبه 90/3/23 و ساعت 7:23 عصر | نظرات دیگران()

 

کتاب «صداقت ساقی: زندگی نامه دانشمندان حوزوی شهرستان نظرآباد»، نوشته حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل آل احمد، 1390 

موسسه رخسار قرآن شهرستان نظرآباد برگزار می کند:

مراسم افتتاح کتابخانه الکترونیکی موسسه رخسار قرآن

جشن رونمایی از کتاب «صداقت ساقی: زندگی نامه دانشمندان حوزوی شهرستان نظرآباد»، نوشته حجت الاسلام والمسلمین آقای اسماعیل آل احمد

زمان: جمعه 6 خرداد 1390، ساعت 18 / نشانی: نظرآباد، بلوار پاسداران، خیابان امام حسین شمالی، انتهای کوچه شقایق 12، پلاک 67، ساختمان موسسه رخسار قرآن.


 نوشته شده توسط موسسه رخسار قرآن در جمعه 90/2/30 و ساعت 3:19 عصر | نظرات دیگران()

 

 دکتر حکمت الله ملاصالحی  علی اکبر صفری

گفت و گوی قرآنی موسسه رخسار قرآن شهرستان نظرآباد به مناسبت ماه مبارک رمضان

- آقای دکتر حکمت الله ملاصالحی (استاد دانشگاه تهران) / موضوع سخنرانی: در پرتو ایمان علوی.

- آقای علی اکبر صفری / (پژوهشگر و فهرست نگار نسخ خطی) موضوع سخنرانی: آشنایی با دبیر اعلم ساوجبلاغی؛ صاحب نخستین نهج البلاغه منظوم فارسی.

- یک شنبه 14 شهریور 1389 (25 ماه مبارک رمضان)، ساعت 21.

- شهر نظرآباد، بلوار پاسداران، خیابان امام حسین شمالی، کوچه شقایق 12، پلاک 67. ساختمان موسسه رخسار قرآن، تلفن: 5357289 - 5361459.


 نوشته شده توسط موسسه رخسار قرآن در پنج شنبه 89/6/11 و ساعت 12:42 صبح | نظرات دیگران()

 

  قرآن کریم

تازه ترین فعالیت های موسسه

1. هر هفته - جمعه ها- ساعت 18 برگزاری جلسات پاسخ به پرسش های نوآمد قرآنی.

2. مذاکره با افراد خیر متعدد جهت تأمین فضای مناسب برای موسسه.

3. نامه نگاری و مذاکره با مسؤولان اداره کل فرهنگ و ارشاد استان تهران.

4. نامه نگاری و حضور در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران.

5. خرید اسکن نسخه خطی «مفصل البیان فی علوم القرآن» از گنجینه نسخ خطی کتابخانه دانشگاه تهران و تهیه پرینت و صحافی آن.

6. تلاش برای اخذ نمایندگی از موسسات قرآنی کشوری در شهرستان نظرآباد.

7. چاپ مقالاتی از حجت الاسلام اسماعیل آل احمد (مدیر موسسه رخسار قرآن) در نشریه پگاه حوزه و شبستان اندیشه.

8. چاپ مقاله حجت الاسلام اسماعیل آل احمد در کتاب کنگره نکوداشت حجت الاسلام ایرانی (ره) مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با موضوع کتاب شناسی زنده یاد ایرانی.

9. مذاکره با بخشداران شهرستان نظرآباد جهت راه اندازی مجتمع فرهنگی نظرآباد پژوهی.

10. چاپ 37 مقاله از حسین عسکری در جلد سیزدهم دایره المعارف تشیع. 


 نوشته شده توسط موسسه رخسار قرآن در جمعه 88/11/2 و ساعت 9:2 صبح | نظرات دیگران()

کشف معنا با کلنگ

 جلسه نقد آخرین کتاب استاد ملاصالحی برگزار شد

گاه تصوراتی از برخی امور و از جمله رشته های علمی به قدری در ذهن ها ریشه دوانده که خواندن یک کتاب و یا گوش سپردن به یک سخنرانی در آن زمینه یک باره بخشی یا کلی از آن ذهنیت را در معرض تبدیل و تغییر قرار می دهد. در یکی از سلسله نشست های سرای اهل قلم «خانه کتاب ایران» که 5 اسفند 1387 برگزار شد، چنین وضعیتی رخ داد. دکتر حکمت الله ملاصالحی، دکترای باستان شناسی از دانشگاه فلسفه آتن و بنیانگذار «دانش فلسفه باستان شناسی» در ایران که درباره کتاب خود؛ یعنی «باستان شناسی در بوته معرفت شناختی» سخن می گفت، باستان شناسی را نه یک رشته صرفا" علمی که در درجه اول، حاصل چرخش بنیادین انسان غربی نسبت به کل هستی دانست و در تعبیری دیگر، آن (باستان شناسی) را واپسین حد تاریخی گری در نظر آورد. به نظر وی، به دلیل شکافی که بین سوژه و ابژه در باستان شناسی وجود دارد، در بسیاری از مواقع باستان شناسان خود را جای فاعلان آثار گذشته می گذارند و این مورد سؤال جدی است. از این رو، به نظر وی این تلقی از باستان شناسی، باید جای خود را به تلقی جدیدی از باستان شناسی بدهد؛ تلقی و موضع جدیدی که باستان شناس و به طور کل انسان معاصر را در ارتباط دیگری با داده های گذشته و باستان شناختی قرار می دهد. به  نظر استاد ملاصالحی، این ارتباط یا بهتر است بگوییم نسبت، جزء از طریق بازگشت به حقیقت داده ها یا «ارخه» و «لوگوس» های مفقود در بستر تاریخ بازیافتنی نیست.

این نشست که قرار بود با حضور دکتر حسین کلباسی (استاد دانشگاه علامه طباطبایی) به عنوان منتقد برگزار شود، به دلیل مشغله کاری وی تنها با حضور نویسنده کتاب برپا شد. یادآوری می شود کتاب «باستان شناسی در بوته معرفت شناختی» در 212 صفحه به وسیله موسسه تحقیقات و توسعه علوم انسانی منتشر گردیده است.  

روایت استاد ملا صالحی از خاستگاه های شرقی منطقه غربی تاریخ

نشست استادان و محققان «مرکز تدوین تاریخ جامع حکمت و فلسفه» در بنیاد حکمت اسلامی صدرا با عنوان «سیر تفکر فلسفی در ایران باستان» برگزار شد . در این گردهمایی استاد دکتر حکمت الله ملاصالحی درباره «خاستگاه های شرقی منطقه غربی تاریخ» سخن گفت. در ادامه این جلسه علاوه بر سخنرانی استاد ملاصالحی ، بحث و گفتگو در رابطه با مباحث مطرح شده انجام شد.

چاپ مقاله اسماعیل آل احمد در ویژه نامه کتاب سال حوزه

«صهبای دانشوری در سبوی کتاب» عنوان مقاله ای از حجت الاسلام اسماعیل آل احمد است که در نشریه معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم (ویژه نامه دهمین همایش کتاب سال حوزه) به چاپ رسید. در این مقاله تحقیقی ضمن اشاره به تاریخچه کتابخانه در جهان تشیع، هفده کتابخانه مهم و بزرگ علمای شیعه معرفی شده است.

برگزاری گفتمان های قرآنی در موسسه رخسار قرآن

خبرحجت الاسلام حاتمیگزاری قرآنی ایران - گروه فعالیت‌های قرآنی: موسسه قرآنی «رخسار قرآن» شهرستان‌ نظرآباد دوره‌‌های گفتمان قرآنی را با عناوین مختلف از جمله تحریف‌ناپذیری قرآن طی روزهای جمعه برگزار می‌کند. حجت‌الاسلام ‌والمسلمین «ثابت حاتمی» مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نظرآباد، در گفتگو با خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) با بیان این خبر اظهار کرد: موسسه قرآنی رخسار قرآن شهرستان‌ نظرآباد جمعه‌ها بعد از برگزاری نماز مغرب و عشاء این دوره‌ را با عنوان «تحریف ‌ناپذیری قرآن» برگزار می‌کند. وی با اشاره به متن‌محور بودن این جلسات افزود: حاضران شرکت‌کننده در این دوره را دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه و طلاب حوزه تشکیل می‌دهند. مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نظرآباد به برگزاری دوره‌های حفظ قرآن کریم در موسسه قرآنی رخسار قرآن اشاره و بیان کرد: این کلاس‌ها ویژه گروه‌های سنی نونهالان، کودکان، نوجوانان و جوانان در طول هفته برگزار می‌شود. (شنبه 16 آذر 1387، 14:51:49، شماره‌ خبر :330600).


 نوشته شده توسط موسسه رخسار قرآن در پنج شنبه 87/12/15 و ساعت 9:21 عصر | نظرات دیگران()
   1   2      >
وبلاگ موسسه رخسار قرآن

موسسه رخسار قرآن
موسسه رخسار قرآن
موسسه رخسار قرآن در سال 1386 به همّت گروهی از دانش آموختگان حوزه و دانشگاه در شهر نظرآباد از توابع استان البرز تأسیس شد. این موسسه غیردولتی و غیرانتفاعی، پس از دریافت مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی، با شناسه ملی 14000097108 در اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری به ثبت رسیده است. موسسه رخسار قرآن، فعالیت های قرآنی خود را در دو بخش اصلی «آموزشی» و «پژوهشی» انجام می دهد. نشانی: استان البرز، شهر نظرآباد، انتهای بلوار میلاد شمالی، خیابان خرمشهر، کوچه 3، پلاک 21، تلفن 02645359385

آمار وبلاگ
بازدید امروز: 6
بازدید دیروز: 11
مجموع بازدیدها: 100224
جستجو در صفحه

درباره موسسه رخسار قرآن
ساوجبلاغ پژوهی
کتابشناسی آثار دکتر حکمت الله ملا صالحی
بازتاب گفت وگوهای قرآنی موسسه در خبرگزاری قرآنی ایران
مقاله ای از استاد ملا صالحی : تأملی در عظمت و جلالت سوگ حسینی
صفحه اسماعیل آل احمد در سایت اندیشوران
بازتاب فعالیت های موسسه در روزنامه اعتدال
بازتاب فعالیت های موسسه در خبرگزاری ایکنا
خبر تاسیس کتابخانه تخصصی موسسه رخسار قرآن
موسسه رخسار قرآن در خبرگزاری ایکنا
معرفی کتاب صداقت ساقی نوشته اسماعیل آل احمد
گزارش جدیدترین فعالیت‌های مؤسسه رخسار در خبرگزاری ایکنا
نامه مدیر «موسسه رخسار قرآن» به فرماندار ساوجبلاغ
پروفسور یوسف مجیدزاده در موسسه رخسار قرآن
صبوح سعادت
مقدمه اسماعیل آل احمد بر گلستان سعدی
نقد و بررسی کتاب روستای ایستا نوشته حسین عسگری
گفت و گو با علی اکبر صفری
مقاله اسماعیل آل احمد درباره کتاب مجالس المتقین
خاطرات اسماعیل آل احمد از بانو محبی و شادروان بازرگان
مقاله اسماعیل آل احمد در پایگاه حوزه
هشت مقاله از استاد دکتر حکمت الله ملاصالحی
مقاله ای از استاد ملاصالحی درباره فلسفه باستان شناسی
مقاله دین و اسطوره و تأثیر آن بر هنر نوشته استاد ملاصالحی
خبر سخنرانی استاد ملاصالحی در مراسم تاسوعای آتن
دیدار مدیر موسسه رخسار با سرپرست اداره تبلیغات اسلامی نظرآباد
نقد کتاب بنفشه زار کمند نوشته اسماعیل آل احمد
بازتاب نامه اعضای موسسه به امامان جمعه ساوجبلاغ و نظرآباد
بازتاب نامه اعضای موسسه رخسار قرآن در وبلاگ همایش انتظار آبیک
موسسه رخسار قرآن در فهرست بانک های اطلاعاتی خودگردان
موسسه رخسار قرآن در بانک اطلاعات موسسات قرآن و عترت البرز
موسسه در روزنامه رسمی
ششمین آیین شب های روشن
دیدار مسئول موسسه با رئیس اداره تبلیغات
آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم
بازتاب هفتمین آیین شب های روشن
گفت و گوی خبرگزاری رسا با اسماعیل آل احمد
دیدار مدیر موسسه با آقای احمدوند
دیدار مدیر موسسه با کارشناس قرآن تبلیغات اسلامی
موسسه رخسار در سایت اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز
صفحه اختصاصی موسسه
خبر نامه